Интериорен дизайн

ЦЯЛОСТНО ИНТЕРИОРНО
ПРОЕКТИРАНЕ

ГАРАНЦИЯ ЗА КАЧЕСТВО

Ние Ви предлагаме

ARTDECK Ви предлага цялостен интериорен дизайн, изцяло съобразен с параметрите зададени от клиента. Стремим се да създаваме естетически издържани и в същото време функционални интериорни пространства.

Вие получавате

Интериорен дизайн, изцяло подчинен на принципите за функционалност, проектиран по вашите желания и най-смели мечти. Помещения изпълнени с хармония, стил и качество до последния детайл.

Представяме ви един проект за спалня, в перфектно съотношение на топли и студени цветове. Известно е, че тъмните цветове придават лукс и изтънченост, особено съчетани със златни акценти. В случая върху голите бели стени, използвахме тъмните нюанси на сивото, в комбинация с позлатени осветителни тела и аксесоари, подчертаващи лукса споменат по-горе. Тапицираната стена зад спалнята придава уют и топлина на стаята. Мебелите и дървените украшения на стените са в един от най-топлите нюанси на кафявото. И не на последно място, пренесохме северното сияние в спалнята, което винаги заслепява хората с красотата си. Така успяхме да постигнем перфектна комбинация между топла и студена гама, между лукс и уют. Постигнахме добре балансиран интериорен дизайн.

Част от нашия труд

ЕТАПИ НА ПРОЕКТИРАНЕ
на интериорен дизайн

ПЪРВИ ЕТАП

Среща с Вас

Първият и най-важният етап за нас е срещата с Вас. Ние ценим прекият контакт с клиентите си. Така се постига сближаване и опознаване. Там ние ясно очертаваме рамките на нашата съвместна работа. Запознаваме се с Вашите предпочитания за цветове, материали, стилове в интериора, бюджет, ЖЕЛАНИЯ И МЕЧТИ.

ВТОРИ ЕТАП

Функционално зониране

Определяме основните функционални зони, постигащи спокоен, организиран и уютен интериор. Представяме ви чрез 2D чартеж няколко варианта на разпределение на отделните помещения. Нанасяме схематично мебелите, за по-добро възприятие на пространството. Чрез обсъждане и препоръки от наша страна, заедно избираме перфектния вариант за Вас. 
интериорен дизайн

Трети етап

Изготвяне на идеен проект

Според избраното функционално разпределение и с насоки за цветове, стил и снимков материал, изготвяме идейнният проект. Представяме го чрез 3D фото-реалистични визуализации, предоставени с до 3 варианта. Чрез тях се добива реална представа за бъдещите помещения, с гарантирана точност на елементите от интериора. Нашо задължение е да създадем проект, който е на 100% изпълним и в очертаните граници.

Четвърти етап

Предоставяне на цялата информация

След избран вариант за функционално разпределение и идеен проект, предоставяме цялата информация, която Ви е нужна за изпълнението на проекта, като мебели, чартежи на мебели за поръчка, настилки и т.н.

ПО ВАШЕ ЖЕЛАНИЕ

При желание от ваша страна, ще се заемем с изпълнението на проекта, като за нас това е най-добрият вариант. Така се постига максимална точност и качество на изпълнението на интериора. За нас това ще е ЧЕСТ И ПРИВИЛЕГИЯ!


Чувстваите се свободни, да ни потърсите с каквито и да е въпроси, ще се радваме да ви помогнем. 

Последвайте ни във Facebook и Instagram